Kerstpakketten voor Uw personeel.

Het is weer tijd om Uw waardering te uiten voor Uw personeel. Een mooi, grappig, stijlvol, nuttig of leuk geschenk. Samen met U gaan we op zoek naar de beste match voor Uw personeel. Een mooie blijk van waardering tegen een eerlijke prijs. We horen graag van U. Mail ons met Uw ideeën en we gaan samen op zoek naar de mooiste geschenken en cadeaus. Dat is tenslotte onze passie.

 

Onze mogelijkheden.

Heb jij collega’s, werknemers of managers die wel eens een cadeaupakket verdienen? Wij bij Toffeboel kunnen ook grotere hoeveelheden realiseren. Stuur een mail met je idee of wensen en we gaan meteen aan de slag voor je. Binnen 48 uur zorgen we voor een offerte!

Wil je voor je klas, school of vereniging iets leuks, stijlvols of grappigs regelen? Dat kunnen we ook! Tot grote hoeveelheden zijn te regelen. Grote of kleine cadeaus. Stuur je idee en we sturen binnen 48 uur een offerte met de mogelijkheden.

Tips en ideeën.

Bij Toffeboel zijn de radartjes druk aan het draaien. We zijn constant aan het bedenken wat we nog willen toevoegen aan het assortiment van Toffeboel. We denken aan allerlei leuke pakketten, diverse combinaties en voor alle doelgroepen. Heb jij een leuk idee of wil je voor een grotere partij iets leuks? Stuur ons een email op info@toffeboel.nl en we reageren binnen 24 uur met een voorstel of een offerte. Heb je een tip? Daar staan we ook voor open. Of heb jij een leuk (zelfgemaakt) product wat binnen Toffeboel past? Dan kunnen we daar ook over praten.

Onze plannen.

Natuurlijk zijn we altijd bezig om mooie spullen te bestellen. Verder maken wij ook unieke en stijlvolle wijnglasbedels. Een persoonlijke touch aan uw glas. Ook zijn we aan het bedenken wat leuke pakketten zouden kunnen zijn voor bijvoorbeeld kinderen, geboorte en verhuizingen.

 

Kom je kijken?

Wij vinden dat we op dit moment al een leuk assortiment hebben staan. Kijk in onze webshop! Of op Facebook!
Leuke cadeaupakketten om weg te geven bij verschillende gelegenheden. Te denken valt aan:
Visite, Diner afspraak, verjaardagen of Kerstpakketten. Verder hebben we ook losse cadeau artikelen. Zoals bijvoorbeeld leuke blikjes en portemonneetjes die je dan thuis zelf kan vullen met snoep, een cadeaubon of geld.
Wil je samen met Natascha of Miek de spullen bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan ook een mailtje naar ons op info@toffeboel.nl.

Liefs van de dames van Toffeboel