Dames Pakket € 10,-

Onze mogelijkheden.

Heb jij collega’s, werknemers of managers die wel eens een cadeaupakket verdienen? Wij bij Toffeboel kunnen ook grotere hoeveelheden realiseren. Stuur een mail met je idee of wensen en we gaan meteen aan de slag voor je. Binnen 48 uur zorgen we voor een offerte!

Trainerpakket € 15,-

Wil je voor je klas, school of vereniging iets leuks, stijlvols of grappigs regelen? Dat kunnen we ook! Tot grote hoeveelheden zijn te regelen. Grote of kleine cadeaus. Stuur je idee en we sturen binnen 48 uur een offerte met de mogelijkheden.

Tips en ideeën.

Bij Toffeboel zijn de radartjes druk aan het draaien. We zijn constant aan het bedenken wat we nog willen toevoegen aan het assortiment van Toffeboel. We denken aan allerlei leuke pakketten, diverse combinaties en voor alle doelgroepen. Heb jij een leuk idee of wil je voor een grotere partij iets leuks? Stuur ons een email op info@toffeboel.nl en we reageren binnen 24 uur met een voorstel of een offerte. Heb je een tip? Daar staan we ook voor open. Of heb jij een leuk (zelfgemaakt) product wat binnen Toffeboel past? Dan kunnen we daar ook over praten.

De wijnglasbedels

Onze plannen.

Natuurlijk zijn we altijd bezig om mooie spullen te bestellen. Verder maken wij ook unieke en stijlvolle wijnglasbedels. Een persoonlijke touch aan uw glas. Ook zijn we aan het bedenken wat leuke pakketten zouden kunnen zijn voor bijvoorbeeld kinderen, geboorte en verhuizingen.

En wat dacht U van een leuke Toffeboel Cadeau Party bij U thuis? U nodigt een leuke groep mensen uit en samen maken we er een gezellige en geslaagde shop avond van. Kan ook in combinatie met bijvoorbeeld kinder- of dameskleding.

Kom je kijken?

Wij vinden dat we op dit moment  al een leuk assortiment hebben staan. Kijk in onze webshop! Of op Facebook! Leuke cadeaupakketten om weg te geven bij verschillende gelegenheden. Te denken valt aan: Visite, Diner afspraak, verjaardagen of Kerstpakketten. Verder hebben we ook losse cadeau artikelen. Zoals bijvoorbeeld leuke blikjes en portemonneetjes die je dan thuis zelf kan vullen met snoep, een cadeaubon of geld.
Wil je samen met Natascha of Miek de spullen bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan ook een mailtje naar ons op info@toffeboel.nl.

Liefs van de dames van Toffeboel