Nieuw! Nieuw! De nieuwste trend van 2018! 

De dames van Toffeboel hebben iets geweldigs opgezet; De Toffeboel Cadeau Party! Het werkt als volgt. Jij geeft aan dat wij in jouw huis een Toffeboel Cadeau Party mogen geven. Samen met jou kijken we naar de voorkeuren voor jouw doelgroep/vrienden/vriendinnen/familie en stellen een pakket samen wat we gaan aanbieden. Samen maken we een uitnodiging en die deel jij uit, dan wel op papier dan wel digitaal. Als we een leuke groep bij elkaar hebben, denk aan minimaal 7 personen (en maximaal 25; afhankelijk ook van je huis), gaan we aan de slag.

Hoe doen we dat?

Op de middag/avond zelf zullen de Dames van Toffeboel een uurtje voor aanvang aanwezig zijn om de boel op te zetten. Wij vragen van jou een opgeruimd huis, een grote tafel waar we de spullen op kunnen uitstallen en een hoek waar we kunnen staan/zitten met een drankje om te kletsen en de uitleg te geven. Jij verzorgt de koffie/thee/fris/borrel en hapje. Als gastvrouw ontvang jij natuurlijk ook wat, dat bespreken we dan in ons gesprek.

 

En dan?

Als de gasten allemaal gearriveerd zijn en voorzien van een versnapering, zullen we een korte uitleg geven over onze manier van werken. Daarna ontvangt iedereen een bestellijst met alle mogelijkheden en kan iedereen rond gaan kijken naar de producten en alleen, met een vriendin of met een van de Dames van Toffeboel een pakket samenstellen of losse cadeaus uitzoeken.

Als iedereen klaar is met shoppen, kan iedereen die wat wil kopen dat met zijn/haar bestellijst aangeven en rekenen we uit wat het eindbedrag is. Dat kan dan ter plekke contant of met PIN betaald worden. Op aanvraag pakken we de cadeaus en/of cadeaupakketten mooi en stijlvol in voor de geïnteresseerden.

Als alle verzoeken afgehandeld zijn, sluiten we de boel netjes af en ruimen samen met jou alles weer op. We nemen afscheid en nemen in de dagen daarna nog even contact op per mail of telefoon over hoe dat jij het hebt gevonden, of je eventueel nog een herhaling wil of dat er uit de groep nog verzoeken zijn gekomen. Natuurlijk kun je alle andere op- of aanmerkingen dan ook met ons bespreken.

 

We hebben allerlei mogelijke thema’s. Denk aan speelgoed voor de kinderen, mooie decoratieve spulletjes voor de tuin of woonkamer, wijn accessoires, portemonnees, leuke blikjes, tassen, wijnglasbedels, sieraden, tashangers, grappige gadgets, grappige en nuttige boekjes, sleutelhangers, stoere flesopeners en wat jij ook maar wil voor je groep. We houden rekening met de grootte van de groep in onze voorraden, zodat we niet zonder de leuke spullen komen te zitten.

Jij ook?

Wil jij zo’n leuke en gezellige Toffeboel Cadeau Party organiseren met ons? Dat zouden wij echt geweldig vinden. Mail ons op info@toffeboel.nl of bel de Dames van Toffeboel(zie contactpagina).